Salade
Waldorfsalade met knolselderij
- • Salade
- • 4 personen
- • 41 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 stengels bleekselderij
- • 2 appels
- • ½ knolselderij
- • 100 g walnoten, grof gehakt
- • 50 g rozijnen
- • 4 el mayonaise
- • 2 el selderij, in fijne reepjes
- • Scheutje citroensap
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Schil de knolselderij en de appels (klokhuis eruit) en verwijder de harde draden van de bleekselderij. Snijd alles in dikke luciferreepjes, ca. 7 cm x 4 mm x 4mm.
- Blancheer de reepjes knolselderij (rauw laten kan ook, maar dan meteen besprenkelen met citroensap tegen verkleuren). Laat goed uitlekken en dep droog.
- Meng alle salade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
- Garneer met walnoten en selderij.
Boodschappen lijst
- Elstar appels
2,99 600 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,29 250 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Bosje selderij
1,99 1 stuks
removeadd product to cart - Knolselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!