Bijgerecht
Zoetzure komkommer
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 75 ml appelazijn
- • 75 ml witte wijnazijn
- • 55 g ruwe rietsuiker
- • 1 kleine komkommer, in halve plakjes
- • 1 lente uitje, in ringetjes
- • ½ rode peper, zaadlijsten verwijderd en in ringen
BEreidings wijze
- Hussel komkommer, chilipeper en lente-ui door elkaar.
- Verwarm de beide azijnsoorten samen met de rietsuiker in een pannetje en roer tot de suiker is opgelost.
- Giet het hete zoetzuur over de komkommer en laat afkoelen.
- Zet minimaal 2 uur koud weg zodat de smaken goed intrekken.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Rietsuiker Fairtrade
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Ongefilterde appelazijn
3,49 750 ml
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!