Hoofdgerecht
Zeewierburger met tomaat en kiemgroente
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 zeewierburgers
- • 2 hamburgerbroodjes
- • 4 blaadjes kropsla
- • 1 tomaat
- • 1 geroosterde rode paprika
- • 25 g radijskiemen
- • 2 el vegan mayonaise
- • 1 el olijfolie
- • Paar blaadjes basilicum
BEreidings wijze
- Verhit in een koekenpan de olijfolie. Bak de zeewierburgers 8 minuten en keer ze regelmatig om. Snijd intussen de hamburgerbroodjes open. Besmeer de snijvlakken dun met vegan mayonaise. Beleg de broodjes met de blaadjes kropsla.
- Verdeel er de tomaat in plakjes en radijskiemen over. Leg de zeewierburgers erop. Snijd de geroosterde paprika in stukken en maak de burgers af met een paar blaadjes basilicum en peper naar smaak.
- Leg de bovenste helften van de broodjes erop en steek vast met een tapasprikker. Lekker met een frisse tomatensalsa.
Boodschappen lijst
- Rode paprika
3,99 2 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Kropsla
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Vegan mayonaise
2,99 370 Ml
removeadd product to cart - Trostomaten
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Radijskiemen
1,09 50 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van ProLaTerre
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!