Lunch
Wrap met tonijncreme
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 2 wraps
- • 1 blikje tonijn, uitgelekt
- • ½ tomaat, zaadlijsten verwijderd en in reepjes
- • ½ komkommer
- • ¼ ijsbergsla, in dunne reepjes
- • 2 el mayonaise
- • 1 el volle yoghurt
- • ½ tl mosterd
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Meng voor de tonijncrème de tonijn, mayonaise, yoghurt en mosterd goed door elkaar. Breng op smaak met peper en zout.
- Smeer 2 eetlepels tonijncrème uit op elke wrap. Schaaf de komkommer in dunne linten. Leg op elke wrap drie linten. Verdeel de ijsbergsla en tomaat over de wraps.
- Rol de wraps op en snijd ze schuin doormidden. Serveer met appelsap van en fruit naar keuze.
Boodschappen lijst
- Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Volle yoghurt
2,39 1 Liter
removeadd product to cart - Komkommer
1,69 1 stuks
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Tonijnmoot in water zoutarm
4,39 160 Gram
removeadd product to cart - IJsbergsla
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!