Hoofdgerecht
Wortel-hotdogs met kimchi
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 250 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 grote bospenen
- • 4 hamburgerbroodjes
- • ½ limoen, rasp & sap
- • 4 el daikon kimchi
- • 2 el vegan mayonaise
- • 2 el . koriander, fijngehakt
- • 1 el sesamolie
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de hamburgerbroodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Was de bospeen met koud water en borstel even goed na met een groenteborstel. Dep droog, leg ze in een ovenschaal en marineer met de olijfolie, sesamolie en zout en peper. Plaats de ovenschaal op de barbecue en sluit de deksel. Hussel de bospenen iedere 15 minuten even door en check regelmatig of ze al gaar zijn (dat duurt ca. 45 minuten).
- Meng intussen de rasp en sap van de limoen door de vegan mayo en breng op smaak met een snufje zout.
- Maak een inkeping aan de bovenkant van de broodjes en beleg ze met de gebarbecuede bospeen, kimchi en limoenmayonaise. Bestrooi met koriander.
Boodschappen lijst
- Hamburgerbroodjes
2,99 250 Gram
removeadd product to cart - Sesamolie
8,79 500 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomatig uit de Lekker Weten Zomer 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!