Salade
Witlofsalade met gerookte zalm en tomaten
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 4 struikjes witlof
- • Sap van 2 citroenen
- • 1 el olijfolie
- • 4 hardgekookte eieren gepeld en in vieren gesneden
- • 2 tomaten in vieren gesneden
- • 100 g gerookte zalm in reepjes
- • 2 el kappertjes
- • 1 el dille fijngehakt
BEreidings wijze
- Snijd de bitterpunt uit de witlof kegelvormig weg en snijd de struikjes in grove stukken.
- Meng het citroensap met de olijfolie en schep dit direct door de witlof.
- Verdeel de witlof over 4 borden en beleg met ei, tomaat en zalm.
- Strooi de kappertjes en de dille erover.
Boodschappen lijst
- Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart - Kappertjes
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!