Voorgerecht
Witlof met peer en blauwe kaas
- • Voorgerecht
- • 2 personen
- • 64 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 100 g blauwschimmelkaas, in blokjes
- • 100 ml balsamicoazijn
- • 1 stevige peer
- • 1 stronkje witlof
BEreidings wijze
- Kook de balsamico in tot je 2 eetlepels over hebt.
- Schil de peer en snijd het vruchtvlees brunoise (in blokjes van ½ cm).
- Beleg de witlofschuitjes met peer en blauwe kaas en besprenkel met de ingekookte balsamico.
Boodschappen lijst
- Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Xenia peren
3,59 600 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest Wijntip! Een Viognier uitbundig geurende naar bloemen en rijpe abrikoos. Doordat de druiven dichtbij de kust zijn geplant, beschikt deze wijn over voldoende frisse tonen die nodig zijn voor de peer en witlof!
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!