Bijgerecht
Warme camembert met honing en rozemarijn
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 camembert
- • 1 el honing
- • 1 takje rozemarijn
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 °C.
- Pak de camembert uit en doe hem weer terug in het originele houten bakje.
- Prik met een mes de bovenkant in en steek er rozemarijnnaaldjes in.
- Sprenkel de honing over de bovenkant.
- Zet de kaas met bakje en al op een stuk aluminiumfolie en krul de randen van het folie om het bakje.
- Zet het bakje in de oven en laat de kaas in 15 minuten zacht worden.
- Serveer direct met wat crackers of stukjes broodje om in de kaas te dopen.
Boodschappen lijst
- Camembert
7,19 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!