Salade
Waldorfsalade met knolselderij
- • Salade
- • 4 personen
- • 41 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 4 stengels bleekselderij
- • 2 appels
- • ½ knolselderij
- • 100 g walnoten, grof gehakt
- • 50 g rozijnen
- • 4 el mayonaise
- • 2 el selderij, in fijne reepjes
- • Scheutje citroensap
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Schil de knolselderij en de appels (klokhuis eruit) en verwijder de harde draden van de bleekselderij. Snijd alles in dikke luciferreepjes, ca. 7 cm x 4 mm x 4mm.
- Blancheer de reepjes knolselderij (rauw laten kan ook, maar dan meteen besprenkelen met citroensap tegen verkleuren). Laat goed uitlekken en dep droog.
- Meng alle salade-ingrediënten door elkaar en breng op smaak met peper, zout en citroensap.
- Garneer met walnoten en selderij.
Boodschappen lijst
- Giga appels
3,59 600 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Walnoten
2,79 125 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
4,59 490 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!