Dessert
Vlaflip
- • Dessert
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g plantaardige variatie op yoghurt - kokos
- • 400 ml coconut whipping cream (koud)
- • 125 g frambozen
- • 125 g lange vingers
- • 4 blaadjes basilicum, in dunne reepjes
- • 2 el aardbeien-frambozensiroop
- • ½ tl vanillepoeder
BEreidings wijze
- Klop de inhoud van het blik kokoscrème met een handmixer tot een dikke room en meng de vanillepoeder erdoor.
- Verdun de siroop in een lage, platte schaal met water tot een niet al te zoete ranja.
- Dip 4-6 lange vingers in de ranja en bekleed hiermee de bodem van 4 glaasjes of kommen.
- Schep op de bodem in elk glaasje een ruime eetlepel kokosyoghurt, een laagje frambozen en een schep kokosroom.
- Dip nog 4-6 lange vingers in de ranja en herhaal de lagen koek, kokosyoghurt, frambozen en kokosroom.
- Serveer met de basilicum.
Boodschappen lijst
- Kokos naturel
3,79 350 Gram
removeadd product to cart - Coconut whipping cream
3,19 400 Ml
removeadd product to cart - Frambozen
4,59 125 Gram
removeadd product to cart - Spelt lange vingers
2,39 125 Gram
removeadd product to cart - Vanillepoeder
12,79 10 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Terug naar beter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!