Hoofdgerecht
Viscurry met rode peper
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g kabeljauwfilet, in stukken gesneden
- • 250 ml kokosmelk
- • 6 sjalotjes, gesnipperd
- • 2 teentjes knoflook, kleingesneden
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 rode peper, zaadlijsten verwijderd en kleingesneden
- • 1 el olijfolie
- • 2 tl gemalen korianderzaad
- • 1 tl gemberpoeder
- • 1 tl kerriepoeder
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een wok of grote pan en bak de stukken vis rondom goudbruin. Haal uit de pan.
- Bak in dezelfde pan de gesneden sjalot, ui en knoflook even aan en roer er de chilipeper, gember- en kerriepoeder en gemalen koriander door. Laat 10 minuten op laag vuur fruiten.
- Giet de kokosmelk bij het geurige ui-specerijenmengsel en schep de vis er voorzichtig door. Laat afgedekt 5 minuten zachtjes trekken tot de vis gaar is.
- Serveer met rijst.
Boodschappen lijst
- Rode peper
1,29 45 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,99 400 Ml
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
9,75 235 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Gemalen korianderzaad
2,49 30 Gram
removeadd product to cart - Gemalen gember
3,19 30 Gram
removeadd product to cart - Milde kerrie
3,39 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!