Hoofdgerecht
Verse gnocchi met cavolo nero
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 428 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse gnocchi
- • 200 g cavolo nero (gesneden)
- • 200 g cottage cheese
- • 10 cherrytomaatjes, gehalveerd
- • 2 handjes pijnboompitten, geroosterd in een droge koekenpan
- • 1 bosui, in dunne ringen
- • Zout & peper
- • Plantaardige olie, om in te bakken
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een hapjespan en bak hierin de bosui ca. 3 minuten. Voeg de cavolo nero toe. Blijf goed roeren tot de kool wat is geslonken. Haal de pan van het vuur en zet apart.
- Bak intussen in een tweede pan de gnocchi op laag vuur tot ze goed warm zijn; dat duurt ca. 10 minuten.
- Voeg, wanneer de gnocchi gaar en warm is, de groenten, cottage cheese en tomaatjes toe. Maak op smaak met peper en zout. Hussel goed door elkaar en laat het geheel warm worden. Bestrooi vlak voor het serveren met de pijnboompitjes.
Boodschappen lijst
- Verse gnocchi
4,29 400 Gram
removeadd product to cart - Cottage cheese
2,19 200 Gram
removeadd product to cart - Cherrytomaten
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Anne Tauber en komt uit Lekker Weten Lente 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!