Soep
Vegan tomatensoep
- • Soep
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g gepelde tomaten (blik)
- • 2 zongedroogde tomaten
- • 1 teen knoflook, geperst
- • ½ ui, gesnipperd
- • 3 el Cicioni, gebrokkeld
- • ½ tl oregano
- • Scheutje olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm in een pan wat olijfolie en fruit hierin de ui en knoflook. Wanneer de ui glazig is voeg je de overige ingrediënten, behalve de Cicioni, toe. Laat 10 minuten rustig pruttelen.
- Pureer met de staafmixer tot een gladde soep. Breng op smaak met peper en zout.
- Garneer met de Cicioni.
Boodschappen lijst
- Gepelde tomaten
1,39 400 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
14,99 1 Liter
removeadd product to cart - Cicioni
4,99 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Cicioni.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!