Hoofdgerecht
Vegaburgers met bloemkool-venkelsalade
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 285 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g bloemkoolrijst, bereid zoals aangegeven op verpakking
- • 4 verse vegaburgers
- • 1 venkel, in dunne plakjes/reepjes
- • ½ citroen, rasp + sap
- • Handvol veldsla
- • 2 el mayonaise
- • 2 el peterselie, fijngesneden
- • 2 el olie
- • 1 el kappertjes, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de barbecue voor op een temperatuur van ongeveer 160°C.
- Meng voor de salade in een grote kom de bloemkoolrijst, citroensap en -rasp, kappertjes, venkel, mayonaise en peterselie door elkaar en breng op smaak met zout en peper. Voeg daarna de veldsla toe.
- Smeer de vegaburgers in met olie en rooster ze op de barbecue in totaal ca. 4 minuten per kant. Keer af en toe. Serveer met de salade.
Boodschappen lijst
- Bloemkoolrijst
1,99 250 Gram
removeadd product to cart - Venkel
3,14 450 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart - Frisse & romige mayonaise
3,39 370 Ml
removeadd product to cart - Kappertjes
3,19 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!