Lunch
Tortilla's met blauwe kaas en paddenstoelen
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g blauwe kaas, in blokjes
- • 250 g gemengde paddenstoelen, in stukjes
- • 100 g pecannoten, gehakt
- • 4 wraps
- • 4 lente uitjes, fijngesneden
- • 2-3 el ahornsiroop
- • 1 el olijfolie
- • Paar takjes bladpeterselie, grof gehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 150ºC.
- Bak de paddenstoelen in een droge koekenpan op hoog vuur tot het vocht verdampt is. Roer regelmatig. Voeg daarna een lepel olie toe en bak ze snel bruin. Haal van het vuur en laat afkoelen.
- Vermeng de kaasblokjes met de paddenstoelen, ahornsiroop en lente-ui in een kom. Voeg zout en peper naar smaak toe.
- Verdeel het mengsel over de 4 wraps en klap dubbel. Zet eventueel vast met een prikker.
- Verwarm de wraps ca. 15 minuten in de oven tot de kaas net begint te smelten en de wraps warm zijn. Bestrooi met de pecannoten en garneer met peterselie.
Boodschappen lijst
- Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Tortilla wraps
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Pecannoten
5,69 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!