Hoofdgerecht
Tortellini met pesto, rucola en gedroogde tomaatjes
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g verse tortellini met pesto
- • 200 ml sojaroom
- • 50 g rucola
- • 25 g gedroogde tomaatjes, in stukjes
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de tortellini beetgaar volgens de instructie op het pak.
- Laat in een pan de sojaroom tot de helft inkoken met de gedroogde tomaatjes. Breng de saus vervolgens op smaak met wat zout en peper.
- Meng de tortellini door de saus en voeg als laatste de rucola toe.
Boodschappen lijst
- RAW zongedroogde tomaten
3,89 100 Gram
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Verse tortellini basilicum pesto
3,59 200 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!