Soep
Tomatensoep met nori en ei
- • Soep
- • 4 personen
- • 115 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 500 g trostomaten,, ontveld en in blokjes
- • 2 eieren, losgeklopt
- • 2 bosuitjes, in ringen
- • 1 vel nori, in reepjes
- • 1 el sojasaus
- • 1 el sesamolie
BEreidings wijze
- Breng de bouillon aan de kook en roer er de blokjes tomaat door.
- Zet het vuur laag en giet er de geklopte eieren er rustig en al roerend door.
- Breng op smaak met sojasaus en sesamolie.
- Roer de reepjes nori door de soep en garneer met de bosuitjes. Serveer direct.
Boodschappen lijst
- Groentebouillonblokjes gistvrij
1,49 6 stuks
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Shoyu minder zout (mild)
8,79 500 Ml
removeadd product to cart - Sesamolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Weinig tijd? Vervang de trostomaten dan door 1 blik gepelde tomaten. Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2018.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!