Hoofdgerecht
Thaise gele curry met vis en rozijnen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 600 g witvis naar keuze, in stukken
- • 500 ml kokosmelk
- • 100 g quinoa
- • 50 g Thaise gele currypasta
- • 4 el sherry (of warm water)
- • 2 el rozijnen
- • Handje cashewnoten, geroosterd
- • Optioneel: kokosbloesemsuiker
BEreidings wijze
- Verwarm de sherry en week de rozijnen erin.
- Kook de quinoa volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit intussen de currypasta in een koekenpan of hapjespan en roer de coco milk erdoor. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Voeg naar smaak kokosbloesemsuiker toe. Gaar de vis in de saus.
- Serveer de quinoa met de viscurry en schep de uitgelekte rozijnen en cashewnoten er overheen. Garneer eventueel met lente-ui.
Boodschappen lijst
- Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
4,09 275 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
2,29 400 Ml
removeadd product to cart - Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Thaise gele currypasta
2,59 50 Gram
removeadd product to cart - Kabeljauwfilet
11,25 270 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!