Bijgerecht
Stoofperen in rode wijn
- • Bijgerecht
- • 6 personen
- • 106 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 ml rode wijn
- • 50 g suiker
- • 6 stoofperen, geschild
- • 5 kardemompeulen
- • 1 sinaasappel, alleen de schil
- • 1 kaneelstokje
BEreidings wijze
- Breng de rode wijn met de suiker, het kaneelstokje, de kardemompeulen en de schil van de sinaasappel tegen de kook aan en roer tot de suiker is opgelost.
- Doe de stoofperen in de pan. Dek de pan af met een cirkel bakpapier zo groot als de pan. laat het geheel 2 uur op laag vuur sudderen.
Boodschappen lijst
- Kaneelstokjes
5,49 30 Gram
removeadd product to cart - Handsinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart - Kardemom
9,29 30 Gram
removeadd product to cart - Pinot Noir
8,49 75 cl
removeadd product to cart - Kristalsuiker
2,99 750 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2022.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!