Bijgerecht
Sticky chickensticks
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 296 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 740 g kip borrelsticks naturel
- • 2 bosui, in dunne ringetjes
- • MARINADE:
- • 3 el gembersiroop
- • 3 el balsamicoazijn
- • 3 el sojasaus
- • 3 el ketchup
- • 1 el citroensap
- • 1 tl sambal
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200°C.
- Meng alle ingrediënten voor de marinade door elkaar in een braadslee of platte ovenschaal en schep de kipsticks erdoor.
- Rooster de kipsticks in de marinade ca. 30 minuten in de oven; schep halverwege om.
- Garneer met bosui.
Boodschappen lijst
- Kip borrelsticks naturel
6,83 370 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Gembersiroop
5,39 240 Ml
removeadd product to cart - Balsamicoazijn
7,79 250 Ml
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Tomatenketchup
3,99 500 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Sambal Oelek
2,29 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!