Bijgerecht
Spruitjes met spek walnoten en honing
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g schoongemaakte spruitjes
- • 100 g ontbijtspek, in kleine stukjes gesneden
- • 3 teentjes knoflook, zeer fijngesneden
- • 4 el gehakte walnoten
- • 2 el honing
- • Scheutje olie om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de spruitjes beetgaar in een laagje kokend water. Giet af en laat uitdampen.
- Bak ondertussen het spek met de knoflook uit in een beetje olie of boter op matig vuur.
- Schep de spruitjes bij het spek en voeg de honing toe. Verwarm al roerend maar pas op voor aanbranden.
- Breng op smaak met zout en peper (weinig zout, het spek is ook al zout). Bestrooi voor het serveren met gehakte walnoten
Boodschappen lijst
- Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Walnoten
2,59 125 Gram
removeadd product to cart - Ontbijtspek
3,09 100 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!