Bakken
Spinazieflapjes met geitenkaas
- • Bakken
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse spinazie, grof gesneden
- • 150 g zachte geitenkaas
- • 5 plakjes bladerdeeg, ontdooid
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ei, losgeklopt
- • 1 sjalotje, gesnipperd
- • 2 el sesamzaad
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 200 gr.C.
- Fruit het sjalotje met de knoflook in de olie.
- Voeg de spinazie toe en laat op hoog vuur al omscheppend slinken. Schep in een vergiet en druk het vocht eruit.
- Meng de geitenkaas door de spinazie en voeg peper en zout naar smaaktoe.
- Verdeel het mengsel over de plakjes bladerdeeg en vouw dicht tot driehoekjes. Plak de randjes vast met een klein beetje water en druk dicht met een vork.
- Bestrijk de flapjes met losgeklopt ei en bestrooi met sesamzaad.
- Bak in ca. 25 minuten goudbruin en gaar in de oven. Wijntip: Chateau Gaillard Touraine Sauvignon Blanc
Boodschappen lijst
- Rolletje verse geitenkaas 50+
3,89 125 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Sesamzaad
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Bladerdeeg
3,89 320 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!