Hoofdgerecht
Spaghetti spinazie a la creme
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g verse spinazie
- • 250 g kastanjechampignons, in plakjes
- • 150 g volkoren spaghetti
- • 4-5 el (plantaardige) kwark
- • 1½ tl knoflookpoeder
- • Zout & zwarte peper
- • Optioneel: 5 el citroensap
BEreidings wijze
- Kook de spaghetti gaar in aangegeven tijd op de verpakking
- Bak de kastanjechampignons in een wokpan met olie. Scheur de verse spinazie met je hand in wat kleinere stukkken (hoeft niet zo nauw) en voeg deze ook toe in de pan. Roer alles goed door elkaar. Voeg het zout en de zwarte peper ook toe.
- De champignons en spinazie zijn binnen 10 minuten al klaar. Doe het vuur uit, voeg nu de (soja)kwark en verse citroensap toe.
Boodschappen lijst
- Kastanjechampignons
2,59 250 Gram
removeadd product to cart - Gemalen knoflook
3,99 45 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Volkoren spaghetti
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Volle kwark
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Mitu's Meatless food
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!