Lunch
Scrambled tofu
- • Lunch
- • 2 personen
- • 401 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g tofu, verkruimeld
- • 2 tortillawraps extra vezel
- • 1 kleine ui
- • 2 el hummus, guacamole of vegan mayo
- • 1 el edelgistvlokken
- • 2 tl gemalen komijn
- • 2 tl kurkuma
- • 2 tl olijfolie
- • Garnituur naar keuze, bijv. spinazie of cherrytomaten
BEreidings wijze
- Bak de ui in een pan in de olie. Voeg de geelwortel en komijn toe en verwarm gedurende 30-60 seconden (tot de geuren vrijkomen).
- Voeg de verkruimelde tof toe aan de ui, meng tot de tofu warm is en volledig bedekt met de specerijen. Breng op smaak met edelgistvlokken.
- Bestrijk de tortilla's met hummus, geprakte avocado of veganmayo. Schep de scrambled tofu erop. Garneer met je favoriete garnituren zoals spinazie, kiemen en cherrytomaatjes.
Boodschappen lijst
- Tortilla wraps extra vezels
2,99 6 stuks
removeadd product to cart - Gemalen komijnzaad
4,39 40 Gram
removeadd product to cart - Avocado
3,98 2 stuks
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Edelgistvlokken
6,99 60 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Hummus avocado
3,99 170 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Tip van Alina Petre, klant bij Ekoplaza Utrecht: "Een makkelijk en snel te maken gerecht dat goed te combineren is met heel veel verschillende ingrediënten." Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!