Hoofdgerecht
Samosa's met Indiase spinazie
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g samosa's
- • 400 g spinazie, gehakt
- • 30 g boter
- • 2 sjalotjes
- • 1 teentje knoflook, geperst
- • Scheutje kokosmelk
- • 2½ el witte wijn of groentebouillon
- • 1 el bloem
- • 1 el kerriepoeder
- • 1 tl kurkuma
- • Mespuntje chilipoeder
- • Zout & peper
- • Optioneel: citroen- of limoensap
BEreidings wijze
- Pel en hak de sjalotjes en bak ze glazig in de boter.
- Voeg de geperste knoflook toe en kruid met kerriepoeder, kurkuma en chilipoeder.
- Strooi de bloem erover en blus af met de witte wijn of de groentebouillon.
- Voeg een beetje kokosmelk toe en laat circa 5 minuten pruttelen zonder deksel.
- Voeg de spinazie toe en laat nogmaals koken.
- Voeg naar smaak citroen- of limoensap en zout en peper toe.
- Verhit de samosas in een pan of in de oven en serveer ze met de spinazie.
Boodschappen lijst
- Groentebouillon
4,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gemalen kurkuma
3,39 40 Gram
removeadd product to cart - Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Samosa's
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Ongezouten roomboter
4,69 250 Gram
removeadd product to cart - Kokosmelk
1,69 200 Ml
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Milde kerrie
3,39 35 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!