Salade
Salade van witlof, blauwe kaas en artisjokharten
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 stronkjes witlof, buitenste blaadjes en harde kern verwijderd
- • 280 g artisjokharten, gehalveerd
- • 2 el kappertjes
- • 2 el zwarte olijven zonder pit
- • Stukje blauwe kaas, in stukjes
- • Handje cashewnoten, geroosterd
- • Handje rucola
- • Kneep citroensap
- • SINAASAPPELDRESSING:
- • ½ sinaasappel, het sap
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Halveer de witlof in de lengte en snijd in schuine stukken. Besprenkel met citroensap om verkleuring te voorkomen. 2..Klop de dressingingrediënten door elkaar.
- Schik alles op borden of een grote schaal en druppel de dressing erover.
Boodschappen lijst
- Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Zwarte olijven
3,19 125 Gram
removeadd product to cart - Cashewnoten
3,09 120 Gram
removeadd product to cart - Artisjokharten
6,19 280 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart - Witlof
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Perssinaasappels
3,99 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Winter
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!