Salade
Salade met asperges, postelein en gerookte zalm
- • Salade
- • 4 personen
- • 232 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • SALADE:
- • 200 g witte asperges, schoongemaakt en beetgaar gekookt
- • 100 g postelein, schoongemaakt en gedroogd
- • 100 g gerookte zalm, in stukjes
- • 4 eieren
- • Zout & peper
- • DRESSING:
- • 4 el olijfolie
- • 2 el azijn
- • 1 el honing
BEreidings wijze
- Kook de eieren tot zacht/medium gekookt.
- Maak intussen een dressing van olie, azijn en honing.
- Schik de postelein, asperges en zalm op 4 borden. Besprenkel met de dressing.
- Leg op ieder bord een in parten gesneden eitje. Bestrooi met versgemalen peper en zout. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Natuurazijn - inmaakazijn
2,69 750 ml
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Gerookte zalm
9,59 100 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!