Salade
Salade met asperge en aardbei
- • Salade
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g asperges, geschild en uiteinden afgesneden
- • 150 g aardbeien, gehalveerd
- • 100 g belegen boerenkaas, in reepjes
- • 100 g gemengde sla
- • 3 radijsjes, in plakjes
- • DRESSING:
- • 50 g aardbeien
- • 2 el zonnebloemolie
- • 2 el groentebouillon
- • 1 tl mosterd
- • 1 tl witte wijnazijn
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Kook de asperges in ca. 7-10 minuten beetgaar in ruimkokend water. Controleer de gaarheid door met een vork in het dikste gedeelte van de asperge te prikken.
- Laat de asperges uitlekken op een schone theedoek. Snijd in schuine stukken.
- Meng alle ingrediënten voor de dressing met een staafmixer tot een stevige dressing.
- Verdeel de sla over 4 borden en meng de radijsjes, asperges, aardbeien en kaas er voorzichtig door.
- Sprenkel de dressing erover. Serveer direct.
Boodschappen lijst
- Groentebouillon
4,99 500 Ml
removeadd product to cart - Slamelange
2,29 125 Gram
removeadd product to cart - Witte asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart - Radijsjes
1,59 1 stuks
removeadd product to cart - Stuk belegen kaas 50+
10,95 450 Gram
removeadd product to cart - Witte wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Aardbeien
4,59 250 Gram
Uit assortiment
- Zonnebloemolie koudgeperst
3,99 500 Ml
removeadd product to cart - Fijne mosterd
2,49 170 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!