Bijgerecht
Romige pasta met boerenkool en chorizo
- • Bijgerecht
- • 4 personen
- • 366 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 200 g caserecce
- • 100 g boerenkool, fijngesneden
- • 100 g roomkaas
- • 50 g chorizo, in blokjes
- • 50 g groene pitloze olijven, grof gesneden
- • 50 g Parmigiano Reggiano, geschaafd
- • 2 tenen knoflook, geperst
- • 1 ui, gesnipperd
- • 1 el zonnebloemolie
- • Zout & versgemalen peper
BEreidings wijze
- Bereid de pasta zoals op de verpakking staat vermeld.
- Verhit intussen de zonnebloemolie in een ruime pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook ca. 3 minuten aan. Voeg de boerenkool toe en bak 5 minuten mee. Doe de roomkaas erbij, de afgegoten pasta, de chorizo en de groene olijven erbij en meng het goed door elkaar. Breng het op smaak met zout en peper.
- Verdeel de pizza over 4 borden en bestrooi met de geschaafde Parmezaanse kaas en eventueel een beetje zout en peper.
Boodschappen lijst
- Caserecce
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Droge worst chorizo
5,49 110 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Pitloze groene olijven
3,79 190 Gram
removeadd product to cart - Parmigiano Reggiano
6,79 150 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Verse roomkaas puur
2,99 150 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest 2023.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!