Bijgerecht
Roergebakken spitskool met kerrie
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 5 teentjes knoflook, zeer fijn gesneden
- • 2 rode pepers, in dunne reepjes
- • 1 spitskool, harde stronk verwijderd en in dunne reepjes gesneden
- • 2 el kokosmelk
- • 1 el kokosolie, om in te bakken
- • 1 el kerriepoeder
- • Zout & peper
- • Optioneel: selderijblad of koriander, fijngesneden
BEreidings wijze
- Verwarm de kokosolie in een hapjes- of braadpan en fruit hierin op laag-matig vuur de knoflook met de kerrie.
- Voeg de spitskool en de chilipeper toe, schep om, giet de kokosmelk erbij en bestrooi met zout en peper naar smaak.
- Zet het vuur hoog en bak de kool al omscheppend enkele minuten tot het rauwe ervan af is. Het moet lekker knapperig blijven.
- Serveer de kool in een (voorverwarmde) schaal en bestrooi eventueel met de selderij of koriander.
Boodschappen lijst
- Milde kerrie Colombo
5,29 40 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Spitskool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!