Hoofdgerecht
Roergebakken snijbiet
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
- • 293 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g snijbiet, stengels en blad apart in grove repen
- • 2 hardgekookte eieren, gepeld en in parten
- • 2 teentjes knoflook, fijngehakt
- • 1 ui, gesnipperd
- • 2 el pijnboompitten, geroosterd in droge koekenpan
- • 1 el olijfolie
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Verhit de olie in een bakpan of wok en roerbak hierin de ui met de knoflook en de stelen van de snijbiet ca. 5 minuten.
- Voeg het snijbietblad toe en laat slinken, breng op smaak met peper en zout.
- Bestrooi met pijnboompitten, leg de partjes ei erop en serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,79 1 kg
removeadd product to cart - Bright Lights (snijbiet)
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 20 minuten Dit recept komt uit Lekker Weten Zomer.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!