Hoofdgerecht
Roergebakken rodekool met rozijnen
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 3 el olijfolie
- • 1 rodekool harde stronk verwijderd en in reepjes gesneden
- • 2 el rozijnen
- • 2 el rode wijnazijn
- • 1-2 el kokosbloesemsuiker (of ahornsiroop) beiden in beste
- • zout
BEreidings wijze
- Verhit de olijfolie in een wok en roerbak de rodekoolreepjes een paar minuten op hoog vuur.
- Voeg de rozijnen, wijnazijn, suiker (of ahornsiroop) (beiden in bestellijst; aanvinken naar keuze) en zout naar smaak toe. Roer goed door en haal van het vuur. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Rode kool
3,29 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Rode wijnazijn
2,89 500 Ml
removeadd product to cart - Sultana rozijnen
3,19 250 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart - Kokosbloesemsuiker
6,39 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!