Bijgerecht
Roergebakken groene asperges met pistachenoten
- • Bijgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g groene asperges, harde onderkantjes verwijderd en gehalveerd
- • 100 g gepelde pistachenoten, grof gehakt en geroosterd
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 2 bosuitjes, in dunne ringetjes
- • 1 el olijfolie
- • 1 el versgeraspte gember
- • 1 el sojasaus
BEreidings wijze
- Verwarm de olie in een pan en fruit hierin de knoflook en gember. Voeg de asperges toe en roerbak beetgaar in ± 5 minuten.
- Meng de bosui en sojasaus door elkaar
- en roer door de asperges. Warm goed door, haal van het vuur en doe de pistachenootjes erbij. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Gezouten pistachenoten
10,49 200 Gram
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Groene asperges
5,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!