Lunch
Roerei met paddenstoelen
- • Lunch
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 6 eieren, losgeklopt met 2 el melk
- • 4 (afbak)broodjes
- • 150 g gemengde paddenstoelen
- • 1 lente-uitje, kleingesneden
- • 1 el olijfolie
- • 1 el boter
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Bak de broodjes af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Bak ondertussen de paddenstoelen in een droge wok tot het vocht is verdampt (regelmatig roeren). Voeg daarna de boter en olijfolie toe. Bak nu al omscheppend de paddenstoelen snel bruin.
- Voeg zout en peper toe aan de losgeklopte eieren en giet dit mengsel bij de paddenstoelen. Bak al roerend tot het ei net gestold is, meng dan meteen de lente-ui erdoor en haal de pan van het vuur.
- Serveer met de warme broodjes.
Boodschappen lijst
- Paddenstoelenmix
2,99 150 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Speltbroodjes
3,89 6 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
9,99 500 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!