Hoofdgerecht
Roerbakbief met amaranth en groenten
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g rosbief, in blokjes of reepjes
- • 150 g taugé, afgespoeld met kokend water
- • 150 g shiitakes, in stukjes
- • 75 g amaranth
- • 1 klein blikje tomatenpuree
- • 1 rode paprika, in stukjes
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • 1 el sojasaus
- • 1 tl versgeraspte gember
- • Kokosolie
- • Koriander ter garnering
BEreidings wijze
- Verhit wat kokosolie in een wok en bak de stukjes bief al omscheppend in enkele minuten rondom bruin op hoog vuur. Schep uit de pan en houd warm onder aluminiumfolie.
- Verhit - indien nodig - nog wat kokosolie in de wok en roerbak de paprika met de shiitakes en knoflook en gember kort. Voeg de tomatenpuree en de sojasaus toe, samen met de gare amaranth en schep een minuutje om.
- Doe de stukjes bief en de taugé erbij en schep alles goed door elkaar. Warm nog 1 minuut door. Bestrooi met koriander en serveer met waterkerssalade.
Boodschappen lijst
- Runder Kogelbiefstuk
12,83 245 Gram
removeadd product to cart - Gember
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shiitake
3,29 100 Gram
removeadd product to cart - Amaranth
2,49 400 Gram
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Shoyu milde sojasaus
4,59 250 Ml
removeadd product to cart - Amaranth
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Koriander
1,99 15 Gram
removeadd product to cart - Taugé
1,49 100 Gram
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!