Hoofdgerecht
Roerbak van spruitjes met champignons en hazelnoten
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 250 g spruiten, schoongemaakt en gehalveerd
- • 250 g champignons, in plakjes
- • 50 g hazelnoten, eventueel gehakt
- • 1 bosui, in ringetjes
- • 2 el olie
- • 1 el peterselie, gehakt
- • Zout en peper
BEreidings wijze
- Blanceer de spruiten even in kokend water.
- Roerbak de spruiten in de olie, voeg na 5 minuten de champignons toe.
- Schep de bosui, peterselie, peper en zout erdoor en, als de spruiten beetgaar zijn, de hazelnoten. Serveer met linzen-gehaktbrood en salade.
Boodschappen lijst
- Witte champignons
2,49 250 Gram
removeadd product to cart - Hazelnoten
4,99 200 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Milde olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!