Soep
Rode bietensoep met tridelli
- • Soep
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 1 l groentebouillon
- • 500 g rode bieten
- • 300 g wortelen
- • 300 g aardappelen
- • 100 g bleekselderij
- • 2 pakjes tridelli naar keuze
- • 1 ui
- • ½ bosje peterselie
- • 4 el soja cuisine
- • 1 el olijfolie
- • 1 el citroensap
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Ontschil de rode bieten en wortels en snijd alle groente in blokjes. Bak de uien totdat ze transparant zijn, voeg de overige groente hieraan toe en bak nog 2 minuten. Voeg de groentebouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 15 minuten op laag vuur koken.
- Bereid ondertussen de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Voeg het citroensap aan de groente toe en pureer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de peterselie fijn en bak in een beetje olie tot het krokant is.
- Verdeel de soep over 4 kommen en voeg in elke kom 1 el soja cuisine toe. Garneer met de peterselie. Serveer samen met de tridelli.
Boodschappen lijst
- Rode bieten
1,59 500 Gram
removeadd product to cart - Citroensap knijpfles
1,29 200 Ml
removeadd product to cart - Bleekselderij
2,59 1 stuks
removeadd product to cart - Iets kruimige aardappelen
3,79 1 kg
removeadd product to cart - Wortelen
2,99 1 kg
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Soja Cuisine
1,49 200 Ml
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van SOTO.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!