Rode bietensoep met tridelli
Rode bietensoep met tridelli

Soep

Rode bietensoep met tridelli

  • Soep
  • 4 personen

Ingrediënten lijst

1 l groentebouillon
500 g rode bieten
300 g wortelen
300 g aardappelen
100 g bleekselderij
2 pakjes tridelli naar keuze
1 ui
½ bosje peterselie
4 el soja cuisine
1 el olijfolie
1 el citroensap
Zout & peper

BEreidings wijze

  1. Ontschil de rode bieten en wortels en snijd alle groente in blokjes. Bak de uien totdat ze transparant zijn, voeg de overige groente hieraan toe en bak nog 2 minuten. Voeg de groentebouillon toe, breng aan de kook en laat ca. 15 minuten op laag vuur koken.
  2. Bereid ondertussen de tridelli volgens de aanwijzingen op de verpakking.
  3. Voeg het citroensap aan de groente toe en pureer tot een gladde soep. Breng op smaak met zout en peper. Snijd de peterselie fijn en bak in een beetje olie tot het krokant is.
  4. Verdeel de soep over 4 kommen en voeg in elke kom 1 el soja cuisine toe. Garneer met de peterselie. Serveer samen met de tridelli.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van SOTO.