Robuuste mueslikoeken van havermuesli
Robuuste mueslikoeken van havermuesli

Bakken

Robuuste mueslikoeken van havermuesli

  • Bakken
  • 8 personen

Ingrediënten lijst

175 g havermuesli
150 g tarwebloem
130 g donkerbruine basterdsuiker
85 g kokosolie
12 g rietsuikermelasse of stroop
2 g kaneel
2 g zout
1 zakje bakpoeder

BEreidings wijze

  1. Verwarm de oven voor op 180°C.
  2. Doe de kokosolie, donkerbruine basterdsuiker, stroop of rietsuikermelasse en 40 g water in een kom en meng het zo goed mogelijk door elkaar.
  3. Doe in een andere kom de bloem, het bakpoeder, het zout, de kaneel en de havermuesli en meng dit goed door elkaar.
  4. Voeg nu de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en mix tot één geheel.
  5. Maak bollen van 100 gram deeg en druk ze lichtjes aan op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koeken in 10-12 minuten gaar. Laat de koeken goed afkoelen voordat je ze opeet.

Boodschappen lijst

Tips

Dit recept is afkomstig van Meesters van de Halm.