Bakken
Robuuste mueslikoeken van havermuesli
- • Bakken
- • 8 personen
Ingrediënten lijst
- • 175 g havermuesli
- • 150 g tarwebloem
- • 130 g donkerbruine basterdsuiker
- • 85 g kokosolie
- • 12 g rietsuikermelasse of stroop
- • 2 g kaneel
- • 2 g zout
- • 1 zakje bakpoeder
BEreidings wijze
- Verwarm de oven voor op 180°C.
- Doe de kokosolie, donkerbruine basterdsuiker, stroop of rietsuikermelasse en 40 g water in een kom en meng het zo goed mogelijk door elkaar.
- Doe in een andere kom de bloem, het bakpoeder, het zout, de kaneel en de havermuesli en meng dit goed door elkaar.
- Voeg nu de droge ingrediënten toe aan de natte ingrediënten en mix tot één geheel.
- Maak bollen van 100 gram deeg en druk ze lichtjes aan op een met bakpapier beklede bakplaat. Bak de koeken in 10-12 minuten gaar. Laat de koeken goed afkoelen voordat je ze opeet.
Boodschappen lijst
- Havermuesli
5,19 750 Gram
removeadd product to cart - Tarwebloem
2,19 1 kg
removeadd product to cart - Geurloze kokosolie
5,49 500 Ml
removeadd product to cart - Rietsuikermelasse
3,59 450 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Bakpoeder 3x17gram
1,19 51 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Meesters van de Halm.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!