Hoofdgerecht
Rigatoni met broccoli en cavolo nero
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 556 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 500 g broccoli, in roosjes
- • 400 g rigatoni (of andere pasta naar keuze)
- • 400 g cavolo nero, harde nerven verwijderd en in reepjes
- • 400 ml slagroom
- • 1 rode paprika, in stukjes
- • 1 teentje knoflook, fijngehakt
- • 1 sjalot, fijngehakt
- • 1 groentebouillonblokje
- • 2 el olijfolie
- • Snufje zout
BEreidings wijze
- Kook de broccoli 5 minuten met wat zout beetgaar en laat uitlekken.
- Verwarm de olijfolie en bak de knoflook en sjalot even aan.
- Kook intussen de pasta al dente volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Pureer de broccoli met de sjalot en knoflook, het bouillonblokje en de sojaroom met een staafmixer fijn.
- Bak in een koekenpan in een scheutje olijfolie de paprika en cavolo nero beetgaar. Roer door de broccolisaus.
- Giet de pasta af en roer de saus erdoor. Serveer meteen.
Boodschappen lijst
- Sjalotten
1,99 200 Gram
removeadd product to cart - Boeren slagroom
2,29 200 ml
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Cavolo nero (palmkool)
4,49 500 Gram
removeadd product to cart - Rigatoni
3,49 500 Gram
removeadd product to cart - Broccoli
2,95 400 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Feest.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!