Salade
Raapstelensalade met ei en ansjovis
- • Salade
- • 4 personen
- • 165 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 250 g raapstelen, gewassen, gedroogd en grof gesneden
- • 8 ansjovisfilets
- • 4 tomaten, in vieren gesneden
- • 4 eieren, hardgekookt en in vieren gesneden
- • 2 groene olijven
- • 1 rode ui, in halve ringen
- • DRESSING:
- • 2 el olijfolie
- • 1 tl honing
- • 1 tl grove mosterd
BEreidings wijze
- Maak en dressing van de mosterd, honing en olijfolie en meng door de raapstelen. Verdeel over 4 borden.
- Beleg met tomaat, rode ui, olijven, ansjovis en hardgekookt ei.
Boodschappen lijst
- Raapstelen
2,19 1 stuks
removeadd product to cart - Grove mosterd
2,59 170 Gram
removeadd product to cart - Vloeibare bloemenhoning
4,39 450 Gram
removeadd product to cart - Extra vierge olijfolie
7,99 500 Ml
removeadd product to cart - Eieren
3,29 6 stuks
removeadd product to cart - Ansjovis filets
5,89 78 Gram
removeadd product to cart - Pitloze groene olijven
3,79 190 Gram
removeadd product to cart - Romatomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Bereidingstijd: 15 minuten Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten lente
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!