Hoofdgerecht
Quinoa met spinazie en schapenkaas
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 125 g harde schapenkaas, geraspt
- • 100 g spinazie, gewassen en gedroogd
- • 50 g pijnbompitten
- • 12 el quinoa
- • 4 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 lente uitje, in ringetjes (ter garnering)
- • Zout & peper
- • Olijfolie om in te bakken
BEreidings wijze
- Kook de quinoakorrels 15 minuten in ruim kokend water en giet af (of volg de aanwijzingen op de verpakking).
- Verwarm een scheutje olijfolie in een hapjespan en fruit hierin de knoflook en de pijnboompitten.
- Voeg de quinoa toe, verwarm goed en meng er dan al omscheppend de spinazie door.
- Voeg de schapenkaas toe zodra de spinazie begint te slinken. Als de kaas gaat smelten kan de pan van het vuur.
- Breng op smaak met zout en peper en garneer met lente-ui en eventueel een beetje extra kaas en pijnboompitjes.
Boodschappen lijst
- Quinoa
4,89 500 Gram
removeadd product to cart - Bosui
2,99 1 stuks
removeadd product to cart - Pijnboompitten
4,79 80 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Special
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!