Hoofdgerecht
Pompoenstamppot met spinazie
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 478 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 800 g zoete bataten, geschild en in stukken
- • 800 g pompoenblokjes
- • 250 g groenten-rijst medaillons
- • 150 ml melk
- • 100 g babyspinazie
- • ½ citroen, het sap
- • 3 el zonnebloemolie
- • 2 el verse rozemarijn, fijngehakt
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de bataat- en pompoenblokjes samen gaar in een ruime pan met water en zout.
- Bak intussen de energie medaillons in zonnebloemolie zoals op de verpakking staat vermeld.
- Giet de gare bataat en pompoen af en stoom kort droog. Stamp grof en voeg daarbij de melk, babyspinazie en rozemarijn toe.
- Maak de stamppot op smaak met citroensap, zout en peper.
Boodschappen lijst
- Butternut pompoenblokjes
2,59 350 Gram
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Halfvolle melk
1,39 1 Liter
removeadd product to cart - Groenten-rijst medaillons
3,85 250 Gram
removeadd product to cart - Citroenen
3,45 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter 2021
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!