Hoofdgerecht
Penne met spinazie, pesto en gorgonzola
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
Ingrediënten lijst
- • 400 g penne
- • 250 g gorgonzola, in kleine blokjes
- • 250 g spinazie, gewassen en gesneden
- • 1 courgette, in blokjes
- • 2 teentjes knoflook, fijngesneden
- • 1 ui, in kleine stukjes
- • 4 el verse pesto
- • 2 el pijnboompitten, geroosterd
- • 2 el zongedroogde tomaat, grof gesneden
- • 1 el kokosolie
- • Flinke handvol rucola, gewassen en gesneden
BEreidings wijze
- Kook de pasta beetgaar in ruim water en maak ondertussen de rest.
- Verwarm de kokosolie in een pan en fruit de ui, knoflook en courgette in ca. 5 minuten zacht. Voeg de spinazie en rucola toe en laat al omscheppend slinken. Haal van het vuur.
- Giet de pasta af en vermeng met het spinaziemengsel, samen met de gedroogde tomaatjes en de verse pesto. Warm nog even goed door.
- Roer er, van het vuur af, de blokjes gorgonzola door en bestrooi met pijnboompitjes. Meteen serveren.
Boodschappen lijst
- Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Zongedroogde tomaatjes in olie
4,29 190 Gram
removeadd product to cart - Pijnboompitten
5,79 100 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Gorgonzola
6,06 170 Gram
removeadd product to cart - Volkoren penne
1,59 500 Gram
removeadd product to cart - Spinazie
3,99 200 Gram
removeadd product to cart - Rucola
1,99 75 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Herfst.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!