Penne arrabiata
Penne arrabiata

Hoofdgerecht

Penne arrabiata

  • Hoofdgerecht
  • 1 persoon

Ingrediënten lijst

120 gr gekookte penne pasta
Voor de saus:
1 el olijfolie
1 tomaat, in blokjes gesneden
2 teentjes zwarte knoflook, gesneden (Floky)
¼ rode ui, fijn gesneden
50 ml pastasaus of tomaten passata
1 rode chilipeper, fijn gesneden
Zout en peper naar smaak

BEreidings wijze

  1. Doe de olijfolie in een hete pan en begin met het aanfruiten van de ui en zwarte knoflook en voeg hier de tomaten aan toe.
  2. Bak het geheel 5 minuten en doe dan de saus en chilipeper in de pan.
  3. Bak het nog een minuutje en voeg dan de gekookte pasta toe.
  4. Meng alles goed door elkaar en serveer met verse basillicum.

Boodschappen lijst

  • product
    Zwarte knoflook

    5,19 40 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Trostomaten

    2,99 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Penne

    2,39 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Rode uien

    1,79 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Passata

    2,79 680 Gram

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is gemaakt door Floky.