Hoofdgerecht
Penne arrabiata
- • Hoofdgerecht
- • 1 persoon
Ingrediënten lijst
- • 120 gr gekookte penne pasta
- • Voor de saus:
- • 1 el olijfolie
- • 1 tomaat, in blokjes gesneden
- • 2 teentjes zwarte knoflook, gesneden (Floky)
- • ¼ rode ui, fijn gesneden
- • 50 ml pastasaus of tomaten passata
- • 1 rode chilipeper, fijn gesneden
- • Zout en peper naar smaak
BEreidings wijze
- Doe de olijfolie in een hete pan en begin met het aanfruiten van de ui en zwarte knoflook en voeg hier de tomaten aan toe.
- Bak het geheel 5 minuten en doe dan de saus en chilipeper in de pan.
- Bak het nog een minuutje en voeg dan de gekookte pasta toe.
- Meng alles goed door elkaar en serveer met verse basillicum.
Boodschappen lijst
- Zwarte knoflook
5,19 40 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Penne
2,39 500 Gram
removeadd product to cart - Rode uien
1,79 500 Gram
removeadd product to cart - Passata
2,79 680 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is gemaakt door Floky.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!