Hoofdgerecht
Pastinaakfriet
- • Hoofdgerecht
- • 2 personen
Ingrediënten lijst
- • 500 g pastinaak, geschild en in repen gesneden
- • kokosolie
- • Keltisch zeezout en of kruiden
BEreidings wijze
- Doe een laag van ca. 2 cm kokosolie in een hapjespan.
- En verhit dit totdat een puntje van een reep pastinaak begint te sissen.
- Bak in delen de pastinaak en houd eventueel de pan scheef en schep met een lepel de hete olie over de pastinaak.
- Zorg er voor dat de pastinaak echt blijft bakken totdat hij goudbruin is.
- Schep ze uit de olie en laat ze uitlekken op keukenpapier en bestrooi met wat kruiden en/of zout.
- Serveer met een salade en natuurlijk lekkere zelfgemaakte mayonaise (uit OERsterk Eten).
Boodschappen lijst
- Geurloze kokosolie
4,49 250 Ml
removeadd product to cart - Keltisch zeezout grof
2,89 1 kg
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Oersterk
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!