Hoofdgerecht
Pasta met zalm
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 461 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 320 g volkoren speltpasta gigli of fusili
- • 200 g gerookte zalm, in stukjes
- • 200 ml groentebouillon
- • 200 ml soja cuisine
- • 4 tomaten, in zessen gesneden
- • 1 limoen, het sap
- • 1 teentje knoflook, fijngesneden
- • 1 bosui, in ringetjes
- • 4 el gedroogde tomaatjes, kleingesneden
- • 1 el olijfolie
- • Handje basilicum, in reepjes + extra ter garnering
BEreidings wijze
- Verhit de olie en bak de knoflook even aan, schep de gedroogde tomaatjes erdoor en voeg de room, het limoensap en de bouillon toe. Laat 10 minuten sudderen.
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Schep de tomaten, basilicum, bosui en de zalm door de saus en warm nog even goed door.
- Serveer de uitgelekte pasta met de saus. Garneer met basilicum.
Boodschappen lijst
- Halfgedroogde tomaten in olie
4,19 190 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Spelt gigli
3,69 500 Gram
removeadd product to cart - Groentebouillonblokjes
2,19 8 stuks
removeadd product to cart - Soja cuisine
2,29 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig uit de Lekker Weten Feest
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!