Hoofdgerecht
Pasta met winterpostelein
- • Hoofdgerecht
- • 4 personen
- • 472 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 300 g (spelt)pasta
- • 200 g winterpostelein, gewassen en grof gesneden
- • 150 ml plantaardige kookroom
- • 50 g blauwschimmelkaas, kleingesneden
- • 50 g walnoten, gehakt
- • 2 tenen knoflook, fijngehakt
- • 1 ui, gesnipperd
- • Olijfolie, om in te bakken
- • Zout & peper
BEreidings wijze
- Kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking.
- Fruit intussen de ui en knoflook in wat olijfolie. Voeg de plantaardige kookroom toe en breng aan de kook. Schep de blauwe kaas erdoor en laat smelten. Breng de saus op smaak met peper en zout.
- Meng de saus door de pasta en schep de winterpostelein erdoor.
- Verdeel over 4 borden en garneer met gehakte walnoten.
Boodschappen lijst
- Fourme d'Ambert
7,78 180 Gram
removeadd product to cart - Witte knoflook
1,59 100 Gram
removeadd product to cart - Haver cuisine
1,59 200 Ml
removeadd product to cart - Walnoten
2,79 125 Gram
removeadd product to cart - Gele uien
2,29 1 kg
removeadd product to cart - Volkoren spelt spiralen
3,79 500 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten Winter.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!