Hoofdgerecht
Pasta Il Quadrifoglio
- • Hoofdgerecht
- • 0
Ingrediënten lijst
- • 200 g pasta naar keuze
- • 100 g baby spinazie of snijbiet, gesneden
- • 100 g sperziebonen of boterbonen, dopjes verwijderd
- • 4 tomaten, in stukjes gesneden
- • 1 bakje Italiaanse balletjes
- • 1 courgette, in schijfjes gesneden
- • 3 el olijfolie extra vierge
BEreidings wijze
- Kook de pasta volgens de gebruiksaanwijzing op de verpakking en kook de sperziebonen of boterbonen samen met de pasta.
- Bereid de Italiaanse balletjes volgens de aanwijzingen op de verpakking. Leg de balletjes apart.
- Giet de pasta met de sperzieboontjes of boterbonen af, voeg peper en zout naar smaak toe en roer nu de courgette schijfjes en tomaten voorzichtig door de pasta.
- Voeg de kruidenpasta toe. Roer door en besprenkel met olijfolie extra vierge. Dit gerecht smaakt het beste als het direct wordt opgediend, de smaak van de verse groenten komt dan het beste tot zijn recht.
- Voeg als laatste de balletjes toe aan je gerecht samen met de blaadjes jonge spinazie of snijbiet.
Boodschappen lijst
- Farfalle
2,19 275 Gram
removeadd product to cart - Babyspinazie
2,59 100 Gram
removeadd product to cart - Trostomaten
2,99 500 Gram
removeadd product to cart - Courgette
3,49 2 stuks
removeadd product to cart - Italiaanse falafel
5,15 200 Gram
removeadd product to cart - Sperziebonen
2,99 250 Gram
removeadd product to cart
Tips
Dit recept is afkomstig van Johnny Dutch.
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!