Pasta bolognese met vegan gehakt
Pasta bolognese met vegan gehakt

Hoofdgerecht

Pasta bolognese met vegan gehakt

  • Hoofdgerecht
  • 2 personen

Ingrediënten lijst

200 g penne pasta
2 el olijfolie
1 fijngehakt teentje knoflook
3 stengels bleekselderij
1 wortel, in blokjes
1 pak vegan gehakt
1 blikje tomatenpuree (70 g)
100 ml rode wijn
100 ml water
1 takje rozemarijn
peper en zout

BEreidings wijze

  1. Kook 200 gram penne volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Verhit in een koekenpan 2 eetlepels olijfolie. Fruit 1 fijngehakt teentje knoflook met 3 stengels bleekselderij in boogjes en 1 wortel in 3 minuten.
  2. Bak 1 pak ProLaTerre vegan gehakt 2-3 minuten mee. Roer er 1 blikje tomatenpuree door en bak nog 1 minuten.
  3. Voeg 100 ml rode wijn, 100 ml water en 1 takje rozemarijn toe en laat de saus 10 minuten zachtjes stoven.
  4. Giet de penne af en schep door de saus. Breng op smaak met zout en peper.

Boodschappen lijst

  • product
    Wortelen

    2,99 1 kg

    remove
    add product to cart
  • product
    Penne

    2,39 500 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Milde olijfolie

    7,99 500 Ml

    remove
    add product to cart
  • product
    Witte knoflook

    1,59 100 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Tomatenpuree

    1,29 70 Gram

    remove
    add product to cart
  • product
    Gehakt vegan soja

    3,35 180 Gram

  • product
    Bleekselderij

    2,59 1 stuks

    remove
    add product to cart

Tips

Dit recept is afkomstig van ProLaTerre