Ontbijt
Pan-granola met pure pindakaas
- • Ontbijt
- • 4 personen
- • 227 kcal / portie
Ingrediënten lijst
- • 80 g havermout
- • 25 g kokoschips
- • 3 el ongezouten en ongezoete pindakaas
- • 3 el ahornsiroop
- • 3 el chiazaad
- • 1 el kaneel
- • Ook nodig: weckpot
BEreidings wijze
- Rooster de havermout, samen met het chiazaad en de kokoschips, in een pan met antiaanbaklaag ca. 3 minuten op middelhoog vuur.
- voeg kaneel en ahornsiroop toe en hussel alles door elkaar.
- Meng de pindakaas erdoor en bak de granola nog 2 minuten. Haal van het vuur af.
- Laat 30 minuten afkoelen zodat de granola lekker krokant wordt. Bewaar daarna in een afsloten (weck)pot.
Boodschappen lijst
- Pindakaas ongezouten en ongezoet
4,99 500 Gram
removeadd product to cart - Havermout
1,99 600 Gram
removeadd product to cart - Kokoschips
2,59 150 Gram
removeadd product to cart - Chiazaad
2,19 250 Gram
removeadd product to cart - Gemalen Ceylon kaneel
2,89 35 Gram
removeadd product to cart - Ahornsiroop A-graad
6,79 250 Ml
removeadd product to cart
Tips
Dit recept komt uit Lekker Weten zomer
Feedback
Heb je opmerkingen of suggesties op dit recept. Laat het ons weten!